Порошенко домовився з Ердоганом щодо віз для українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко домовився з Ердоганом щодо віз для українців

Казна та Політика
3341
Президент України Петро Порошенко і президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган на зустрічі в Стамбулі досягли низки домовленостей в контексті захисту інвестицій та уникнення подвійного оподаткування.
“Перше: остаточне узгодження угоди про взаємний захист інвестицій, угоди про уникнення подвійного оподаткування, яке відкриває взаємні інвестиційні можливості і для турецьких інвесторів в Україні, і для українських інвесторів в Туреччині”, – цитує президента України його прес-служба за підсумками зустрічі.
Крім того, за його словами, досягнута домовленість про активізацію переговорів щодо зони вільної торгівлі для того, щоб обидві сторони вийшли на компроміс і прибрали будь-які перешкоди у взаємне, двостороннє, економічне співробітництво.
“Президент також повідомив про досягнення домовленості про збільшення терміну дії національних віз для безперервного перебування українців на території Туреччини до 90 днів”, – зазначено в повідомленні.
Крім цього, співрозмовники обговорили нові проекти в сфері машинобудування та літакобудування, в оборонній промисловості.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас