Ціни на нафту знижуються у вівторок, Brent подешевшала до $47,91 за барель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на нафту знижуються у вівторок, Brent подешевшала до $47,91 за барель

Енергетика
109
Нафтові котирування знижуються в ході торгів у вівторок на побоюваннях зростання поставок палива на ринок, пише MarketWatch.
Липневі ф’ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures до 10:20 за Києвом подешевшали на $ 0,44 (0,91%) – до $ 47,91 за барель.
Котирування ф’ючерсів на нафту WTI на липень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) до зазначеного часу опустилися на $ 0,39 (0,81%) – до $ 47,69 за барель.
Канадська влада в понеділок скасувала режим обов’язкової евакуації працівників на нафтогазових родовищах в провінції Альберта, і зараз на місцях проводяться інспекції з метою переконатися в тому, що співробітники можуть повертатися на роботу без ризику для життя і здоров’я.
Через лісові пожежі в Канаді евакуювали майже 100 тис. осіб, видобуток нафти знизився приблизно на 1 млн барелів на добу.
Тим часом нова загроза виникла у Франції, де проводять страйк працівники нафтопереробних підприємств. На думку аналітиків консалтингової компанії FGE, через страйк робота шести з восьми найбільших НПЗ країни може скоротитися до 72 годин на тиждень.
“Якщо страйк триватиме, виробництво на французьких НПЗ істотно скоротитися, що може привести до зниження імпорту нафти до Франції”, – йдеться в звіті FGE.
Також інвестори чекають даних про запаси нафти в США. За оцінками експертів, товарні запаси в країні минулого тижня знизилися на 2 млн барелів на добу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас