Одеський припортовий завод планують продати в кінці липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеський припортовий завод планують продати в кінці липня

Казна та Політика
286
Фонд державного майна України (ФДМУ) планує провести аукціон з продажу 99,6% акцій одного з найбільших виробників хімічної продукції в країні Одеського припортового заводу в кінці липня 2016 року, повідомив на брифінгу глава відомства Ігор Білоус.
«У липні у нас буде аукціон по ОПЗ – в 20-х числах … Оголошення про аукціон ми будемо робити або в кінці травня, або в перших числах червня. Зараз ми очікуємо постанови Кабінету міністрів », – сказав він, додавши, що протягом 7 днів після проведення аукціону покупець повинен буде сплатити акції заводу і протягом 30 днів буде проводитися остаточне оформлення угоди.
Нагадаємо, Кабінет міністрів 18 травня затвердив умови приватизації Одеського припортового заводу зі стартовою ціною пакета акцій підприємства в 13,175 млрд грн.
Основними вимогами до потенційного покупця заводу визначені наступні: інвестор зобов’язаний зберегти основну номенклатуру продукції, робіт і послуг; забезпечити приймання, зберігання і відвантаження аміаку та іншої хімічної продукції магістральними трубопроводами і залізницею; не допускати ущемлення інтересів суб’єктів господарювання – контрагентів; змінити ціну на послуги з приймання, зберігання, відвантаження та охолодження рідкого аміаку; задовольнити всі потреби контрагентів в добривах у відповідність з контрактами.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас