Yahoo! готові купити за $ 2-3 млрд, - джерела — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Yahoo! готові купити за $ 2-3 млрд, - джерела

Фондовий ринок
356
Verizon Communications Inc. і інші претенденти на покупку активів американської інтернет-компанії Yahoo! готові заплатити за них від 2 до 3 мільярдів доларів замість очікуваних 4-8 мільярдів.
Про це повідомляє газета The Wall Street Journal з посиланням на джерела, знайомі з угодою.
Оператор зв’язку Verizon став одним з головних претендентів на покупку активів Yahoo! після того, як кілька великих потенційних покупців відмовилися брати участь в аукціоні. У квітні газета писала з посиланням на джерела, знайомі з угодою, що претенденти на покупку пропонували від 4 до 8 мільярдів доларів за активи інтернет-компанії.
Раніше Yahoo! в зв’язку з падінням прибутку оголосила про плани по скороченню штату співробітників на 15% і про закриття своїх підрозділів в шести містах. Компанія оцінює витрати на реструктуризацію в 64-78 мільйонів доларів. У березні цього року Yahoo! виставила на продаж свій веб-бізнес і азіатські активи. Консультанти Yahoo! попросили покупців вказати, які активи вони сподіваються придбати і за яку ціну.
Американська компанія Yahoo! була заснована в 1994 році. Пошукова система компанії була однією з найпопулярніших в світі. Чистий збиток Yahoo! за перший квартал 2016 року склав 99,2 мільйона доларів проти прибутку в 21,1 мільйона доларів в аналогічному періоді роком раніше. Виручка компанії в річному вираженні скоротилася на 11%, до 1,09 мільярда доларів
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас