Український стартап пройшов в ізраїльський акселератор і отримав грант в 100 000 шекелів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап пройшов в ізраїльський акселератор і отримав грант в 100 000 шекелів

Фондовий ринок
455
Український сервіс онлайн-замовлення вантажоперевезень Tona пройшов відбір в ізраїльський Smart Transportation Accelerator.
Команді доведеться пройти тримісячну акселерацію в Ізраїлі і освоїти грант в 100 000 шекелів (приблизно 670 000 грн або $ 26 000) на розвиток компанії, який акселератор виділяє безоплатно – тобто без пайової участі. Залучені кошти стартап має намір витратити на запуск сервісу в Азії.
“У акселератор ми подали заявку ще в квітні, пройшли через ряд Skype-співбесід і увійшли в шорт-лист з 11 стартапів, які приїхали в Тель-Авів на фінальний відбір. Відбір тривав два дні, в перший день ми спілкувалися з менторами, а на другий виступали на одній з найбільших конференцій, присвячених розумному транспорту Ecomotion “, – розповів засновник Tona Стах Возняк. Безпосередньо в акселеративну програму відібрали 6 стартапів, одним з яких став український Tona.
На акселерацію, яка почнеться в червні, поїде CEO стартапа Яків Глущенко. “Акселерації ми розглядаємо як платформу для нашої майбутньої експансії в країни Азії. Нашою головною метою в акселератор буде підготовка до запуску на цих ринках і робота над залученням seed-раунду “, – розповів Стах.
Зараз Tona готують до перезапуску під новим брендом (команда знаходиться в процесі реєстрації торгової марки) і на новому технологічному стеку. Сервіс буде адаптований під діяльність на ринках різних країн.
“Наше бачення продукту сильно змінилося з моменту запуску першого MVP (відсотків на 60%, хоча пройшов лише рік). Зараз ми набагато краще розуміємо біль клієнтів і що їм потрібно від нашої платформи. Звичайній людині послуга вантажоперевезення потрібна в середньому два рази на рік, тому ми змістили наш акцент на бізнес-клієнтів – вони створюють набагато більше замовлень, ніж приватні особи. Сумарний прибуток за весь час роботи з ними (LTV) істотно вище “, – пояснив Возняк.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас