Синергія фінтеху і банків може привести до великих результатів на ринку, - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Синергія фінтеху і банків може привести до великих результатів на ринку, - експерт

Фінтех і Картки
531
Фінтех-компанії, які працюють в синергії з банками, досягають більших результатів, ніж ті, які ламають ринок.
Про це в ході Фінтех Подкасту розповів генеральний директор платіжного проекту WideUp Олег Малкін.
“Це чудово – зробити красиву презентацію або клікабельний прототип, але в роботі з законодавством даний механізм не працює, тому що є питання щодо ідентифікації, є питання безпеки. Простіше говорити, що відтепер клієнтам буде легко підключатися до своїх рахунків і керувати ними, але це до першого злодійства, тому що коли у клієнта з рахунку або з картки вкрадуть гроші, він напише про це в усі мислимі і немислимі інстанції. Для репутації банку це крапка”, – розповів він.
Саме з цієї причини банк до будь-яких інновацій підходить дуже обережно. Олег Малкін зазначив, що банкам протягом наступного року дуже важливо поширити свої банківські послуги на смартфони користувачів. Він переконаний в тому, що в неозорому майбутньому існуватиме прототип Booking, але тільки для банків.
“Абсолютно не важливо, скільки користувачів користуються смартфонами, не важливо, у скількох є мобільні додатки. Завдання банку – якомога більше накрити своїм продуктом користувача, безкоштовно роздаючи його або доплачуючи за нього, але якщо зараз цього не зробити, в перспективі трьох-чотирьох років усе зупиниться”, – повідомив експерт.
Більше інформації слухайте у нашому новому подкасті Фінтех Подкаст 102. Олег Малкін (WideUp): Фінтех в Україні ще не встиг зародитися.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас