Walmart запустив власний платіжний сервіс у двох штатах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Walmart запустив власний платіжний сервіс у двох штатах

Фінтех і Картки
163
У зв’язку з тим, що мобільний платіжний сервіс CurrentC, створений низкою ритейлерів на противагу Apple Pay, переживає занепад, роздрібні мережі на кшталт Walmart запускають власні платіжні рішення.
Найбільший ритейлер США запустив власний платіжний сервіс Walmart Pay в 500 магазинах по всій території штатів Арканзас і Техас. Це говорить про відсутність у ритейлера планів використовувати в найближчому майбутньому оплату за допомогою сторонніх сервісів, таких як Apple Pay. До кінця червня сервіс Walmart Pay буде запущений по всій країні.
Сервіс Walmart Pay почав працювати в деяких магазинах Walmart в грудні минулого року. Він функціонує подібно CurrentC, за допомогою програми, використовуючи QR-код для оплати за покупки, без функції «оплата в один дотик» в даний час. Сервіс доступний для мобільних пристроїв на iOS і Android.
«Сервіс було створено, щоб зробити покупки простіше і швидше. Це те, чого хочуть наші клієнти », – заявив старший віце-президент по послугах Walmart в США Даніель Екерт (Daniel Eckert).
У нового мобільного гаманця є великий потенціал, з огляду на клієнтську базу ритейлера. Щотижня його магазини відвідує близько 140 млн покупців. До кінця 2015 року мобільним додатком Walmart користувалося для оплати за покупки близько 20 млн клієнтів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас