Новий власник готелю "Либідь" планує інвестувати в готель $5 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий власник готелю "Либідь" планує інвестувати в готель $5 млн

Нерухомість
1486
Новий власник готелю “Либідь” планує інвестувати в готель $ 5 млн і придбати ще кілька готелів в Києві і обласних центрах. Надалі ці готелі будуть об’єднані в загальнонаціональну мережу.
Про це повідомив офіційний представник Karinza Investments LTD в Україні Улдіс Гулітіс. За словами підприємця, компанія є власником готелю “Либідь” та діє в інтересах “крупного інвестора з Південно-Східної Азії” (нагадаємо, напередодні в ЗМІ з’явилася інформація про те, що новим власником “Либіді” може бути один з акціонерів китайської мережі бюджетних готелів HomeInns & Hotels Management Inc).
Як повідомив Улдіс Гулітіс, в ході проведеного конкурсу новим власником був обраний партнер серед українських готельних операторів – ТОВ “Прем’єр Інтернешнл”, керуючий такими об’єктами як “Прем’єр-Палас” в Києві, “Дністер” у Львові та ін. З цією компанією укладено річний договір на управління готелем “Либідь”. За результатами роботи готелю за цей період буде прийнято рішення про те, чи буде власник управляти “Либіддю” та іншими готелями створюваної мережі самостійно або продовжить співпрацю з українськими операторами, зазначив Улдіс Гулітіс.
У свою чергу, в “Прем’єр Інтернешнл” підтвердили отримання прав на управління готелю від власника “Либіді”. Як повідомила генеральний директор “Прем’єр Інтернешнл” Ірина Седлецька, першими кроками нового власника “Либіді” стане модернізація та оновлення матеріально-технічної бази “Либіді”.
“В даний час частина приміщень і номерного фонду готелю “Либідь” знаходиться в незадовільному стані і морально застаріла, в зв’язку з чим потрібне проведення планових робіт по матеріально-технічному переоснащенню. Ми, як готельний оператор, пріоритетно сконцентруємося на організаційних, управлінських питаннях, забезпеченні якісного обслуговування, відновлення репутації готелю і його правій частині ринку, скоротилася за кілька останніх років експлуатації будівлі. Також ведеться невідкладний поточний ремонт, так як готель постраждав від тривалого періоду відсутності фінансування, навіть елементарних технічних і косметичних робіт. Починаючи з поточного року, буде поступово реалізовуватися затверджена власником інвестпрограма на загальну суму в $ 5 млн., яка без призупинення роботи готелю триватиме в 2017-2018 роках. При раціональному підході цього буде цілком достатньо, щоб вивести готель на рівень популярних готельних комплексів України в даному сегменті “, – повідомила Ірина Седлецька.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас