Xiaomi збирає гроші на випуск валізи, що контролюється по Bluetooth — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi збирає гроші на випуск валізи, що контролюється по Bluetooth

Технології&Авто
313
Повсякденні і здавалося б повсякденні речі з кожним роком стають розумнішими не без зусиль провідних виробників електроніки. Модулі Bluetooth і Wi-Fi, що відповідають за синхронізацію побутової техніки з мобільними гаджетами для контролю за процесом, вже не є дивиною і навіть рідкістю. Тепер же настав час менш технологічних предметів обзавестися рядом корисних смарт-функцій.
Компанія Xiaomi, активно працює в даному напрямку, методом краудфандінга збирає кошти на випуск ще однієї дорожньої валізи. На цей раз транспортування речей із задіянням продукції китайського виробника обіцяє бути не тільки максимально комфортним, але і безпечним для предметів, що зберігаються всередині. Нова валіза об’ємом 11 л виготовляється з алюмінієво-магнієвого сплаву. Це робить її міцною і одночасно зручною для транспортування за рахунок невеликої маси в 4,4 кг, а також по-справжньому респектабельною з дизайнерської точки зору.
Що стосується додаткових опцій, то смарт-можливості валізи від Xiaomi включають в себе стандартний набір найбільш затребуваних туристами функцій. Вбудований Bluetooth-модуль забезпечить дистанційну взаємодію з аксесуаром блокування і розблокування його замку через мобільний додаток для смартфона / планшета. Крім того, написаний розробниками софт дозволить відстежувати поточне місце розташування валізи. Правда, в цьому випадку вступають в силу обмеження, що накладаються стандартом Bluetooth. Але як тільки підготовлені вами для подорожі речі опиняться за межами зони дії бездротової мережі, то власник валізи негайно отримає відповідне повідомлення.
Фірмове ПЗ зафіксує кожне відкриття валізи вручну, а потім після приходу володаря стильної «валізи на коліщатках» вся статистика виявиться в мобільному пристрої під управлінням iOS або Android.
Варто відзначити, що розробкою даної валізи займалися в Німеччині, а виробництво в разі успіху кампанії буде проходити на території Піднебесної. Ціна виробу на місцевому ринку складе близько $305.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас