Міжнародний фінансовий клуб «БАНКИРЪ» запрошує на ІІІ Міжнародну конференцію «Digital-banking: еволюція і синергія» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародний фінансовий клуб «БАНКИРЪ» запрошує на ІІІ Міжнародну конференцію «Digital-banking: еволюція і синергія»

180
Міжнародний фінансовий клуб «БАНКИРЪ» запрошує 8 червня 2016 року вжити участь в ІІІ міжнародній конференції «Digital-banking: еволюція і синергія». В ході конференції учасники зможуть почути думку головного регулятора ринку Національного Банку України (НБУ), а також Топ-менеджмент банків, страхових компаній, провідних фахівців IT, аналітиків фінансового ринку. і обговорити проблеми трансформації банківської системи, впровадження сучасних технологій Digital.
Крім того, під час панельних дискусій будуть підніматися питання про Digital-banking(у) як інструменті підвищення прибутковості і капіталізації для фінансово-кредитних установ, натхнення цифрових технологій, розвитку дистанційного банкінгу, про нові тренди хмарних технологій, а також про майбутнє Digital-banking(у) у фінансовому секторі України.
Участь в заході дає можливість дізнатися про нові тренди Digital-banking(а), а також безпосередньо поспілкуватися з особами, які приймають рішення, керівниками та експертами IT сфери, обмінятися досвідом з провідними експертами банків, страхових, юридичних аудиторських компаній.
Подати заявку на участь в конференції можна тут.
Місце проведення: м .. Київ, БЦ «IQ», вул. Болсуновського (Струтинського), 13-15, (2-й поверх)
Консультації з усіх питань, в тому числі і про участь в конференції в якості учасників або спікерів, можна отримати за адресою:
вул. Полупанова, 21, оф. 302, м Київ, 04114, Україна
Тел .: +38 (044) 233-63-49
Моб .: +38 (050) 523-56-46
+38 (067) 501-01-66
www.kbs-izdat.com
e-mail: bank@banksinfo.kiev.ua
За матеріалами:
Журнал БанкирЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас