Будівництво київського ТРЦ Respublika може відновитися до кінця літа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будівництво київського ТРЦ Respublika може відновитися до кінця літа

Нерухомість
11534
Роботи з завершення будівництва торгово-розважального центру Respublika на Кільцевій дорозі в Києві можуть бути відновлені до кінця літа 2016 року, повідомив керуючий компанії, керівник департаменту з розвитку проектів компанії UTG, яка виступає ексклюзивним брокером ТРЦ Respublika, Сергій Хоменко.
“Проект Respublika заморожений, однак ми вже набрали понад 70% орендарів. Після відновлення проекту тільки через півроку можливе відкриття торгово-розважального центру. Якщо ситуація зміниться і конфліктні питання будуть врегульовані, то, можливо, до кінця літа проект відновиться”, – сказав С.Хоменко.
Крім того, за його словами, в цьому році UTG вже запланувала відкриття трьох торгово-розважальних центрів у Києві. Зокрема, у третьому кварталі 2016 року планується відкриття ТРЦ Lavina Mall на Берковецькій, 6 загальною орендною площею 115 тис. м кв. і ТРЦ Smart Plaza на пр. Перемоги орендною площею 15 тис. кв. м, а в четвертому кварталі планують ввести в експлуатацію ТРЦ Blockbuster Mall пр. Московський орендною площею 135 тис. кв. м
Як повідомлялося, проект будівництва ТРЦ Respublika був припинений в 2015 році рішенням власника.
Введення в експлуатацію ТРЦ Respublika загальною площею 298 тис. кв. м (орендна – 135 тис. кв. м), будівництво якого розпочато навесні 2012 року на Кільцевій дорозі, 1, 1-а, 1-в Києві, планувався в четвертому кварталі 2014 року, пізніше було перенесено на березень 2015 року.
У ТРЦ Respublika, який після відкриття стане найбільшим ТРЦ у Києві та Україні, будуть розташовані 450 магазинів і зона розваг на площі понад 22 тис. кв. м. ТРЦ увійде до складу найбільшого в Україні МФК Respublika загальною площею 1,625 млн кв. м.
Девелопером проекту будівництва ТРЦ Respublika, інвестиції в який орієнтовно складуть $350 млн, виступає компанія “К. А. Н. Девелопмент”, інвестором – ТОВ “Мегаполісжитлобуд”, генпідрядником – “К. А. Н.Строй”. Архітектурну концепцію ТРЦ розробила компанія “Архиматика” (всі – Київ), концепцію інтер’єрів – міжнародне архітектурне бюро Chapman Taylor (Лондон, Великобританія).
Якірними орендарями мали виступити продуктовий супермаркет “Ашан” (16 тис. кв. м), парк розваг фітнес-клуб з басейном Sport Life і гіпермаркет спорттоварів “Спортмастер” (4 тис. кв. м). Також будуть відкриті сім мультибрендових магазинів ритейлерів одягу Inditex (6,3 тис. кв. м) і MTI (близько 1,46 тис. кв. м). Крім того, флагманські магазини відкриють Mango, Lacoste, Colin’s, Lerros, Arber, Bosch&Siemens, Roy Robson, G-Star Raw, O’stin і Samsung Electronics.
Інвесторами проекту ТРЦ Respublika є бізнесмени Дмитро Фірташ та Вагіф Алієв.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас