Порошенко виступив за підвищення зарплат для прокурорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко виступив за підвищення зарплат для прокурорів

Казна та Політика
585
Президент Петро Порошенко виступив за істотне підвищення зарплат для прокурорів.
Про це він сказав в п’ятницю, представляючи нового генерального прокурора Юрія Луценка особовому складу відомства.
“Я підкреслюю, що проведення реформ, будь-які тести, поліпшення роботи неможливо без рішучого підвищення рівня грошового забезпечення, рівня зарплати прокурорських працівників. Вони не повинні пасти задніх. Рівень зарплат в реформованій прокуратурі повинен бути таким же, як в Антикорупційній прокуратурі, як в антикорупційному бюро. Нітрохи не менші завдання зараз лягають на ваші плечі і нітрохи не меншим має бути довіра і повага по відношенню до вас “, – сказав Порошенко прокурорам.
Президент додав, що конкурси на заміщення вакансій в місцевих прокуратурах не матимуть належного результату, якщо рівень зарплат в органах залишиться на нинішньому рівні.
Нагадаємо, в березні 2016 року Генеральна прокуратура України повідомила про численні звернення до Кабміну з скаргою на низький рівень заробітної плати співробітників прокуратури, особливо в порівнянні з новими органами.
Місячна зарплата рядового прокурора Антикорупційної прокуратури в 2016 році становить 60-70 тис. грн, в той час як у прокурорів регіональних, місцевих прокуратур – 6-8 тис. грн і 5-7 тис. грн відповідно.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас