Скільки заробляють в YouTube власники найбільших українських каналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки заробляють в YouTube власники найбільших українських каналів

Технології&Авто
31605
Ресурс «Економічна правда» поділився інформацією про заробіток найбільших українських каналів в YouTube.
В Україні на першому і другому місцях за сумою отриманого доходу виявилися два YouTube-каналу однієї сім’ї з Одеси. Тато і мама знімають найяскравіші моменти життя своїх двох дітей: Каті і Максима. За рахунок переглядів цих відео відвідувачами YouTube сім’я щомісяця заробляє, приблизно $ 80-100 тис. В десятці лідерів, в основному, присутні розважальні та ігрові канали.
Для порівняння, в Росії десятка лідерів, здебільшого, складається з каналів в жанрах «Шоу» і «Фільми та анімація». Доходи російських провідних каналів виявилися в кілька разів вище за порівняння з українськими. Найприбутковіші канали можуть приносити $ 100-200 тис на місяць. Це пов’язано як з великою кількістю переглядів, так і з великим об’ємом ринку реклами.
У той же час найбільший дохід з своїх каналів мають американські автори. Це, знову ж таки, обумовлено ринковими умовами. У США найбільш платоспроможна аудиторія і великий ринок інтернет-реклами. Тому доходи істотно вище. Наприклад, найбільш успішні автори можуть заробляти близько $ 1 млн на місяць.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас