Фонд гарантування вкладів продає VIP-лайнер банку-боржника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд гарантування вкладів продає VIP-лайнер банку-боржника

Кредит&Депозит
1530
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оголосив про продаж VIP-теплохода, що раніше належав ПАТ “Енергобанк”. Початкова вартість лайнера оцінена в 8,36 млн гривень.
Про це повідомляється на офіційній сторінці ФГВФО в Facebook.
Зокрема, регулятор виставив на продаж права вимоги по заборгованості перед зазначеною фінустановою, в забезпечення якої передано пасажирське судно.
Воно було побудовано в 1955 році в Чехословаччині як буксир криголамного типу, а в 2005 році його повністю перебудували і переобладнали в пасажирське. В результаті теплохід перетворився в пасажирський лайнер класу “люкс”, з авторським дизайном інтер’єру. Поліпшення стану (характеристик і рівня оснащення) проводилося постійно до теперішнього часу.
“Судно має оптимальний розмір для проведення різних форматів заходів. Це єдиний в Києві VIP-теплохід класу “ріка-море”, який має потужні системи вентиляції та опалення. В інтер’єрі теплохода використані цінні елементи декору і матеріали: стіни оброблені дорогими тканинами, на підлозі – дорогі килимові покриття, каюти декоровані натуральним дубом і червоним деревом ручної роботи “, – йдеться в повідомленні.
Теплохід має сучасне навігаційне обладнання, його пасажиромісткість – 20-150 чоловік, екіпаж – 6 чоловік.
На борту лайнера є ресторан (40 місць – банкет, 70 місць – фуршет), музичний салон (20 місць), концерт-хол (комфортне розташування – 50 місць, банкет – 80 місць, фуршет – 120 місць), кінотеатр (5-8 місць), бібліотека (2-4 місця), сауна (8 місць), джакузі (6 місць).
Крім того, на теплоході є апартаменти різних класів – від “люкс” до “економ”.
Продаж об’єкта відбудеться в електронному майданчику ТБ “КМФБ” 10 червня 2016. Прийом заявок на участь в аукціоні триватиме до 9 червня 2016.
Як повідомлялося, в лютому ФГВФО завив про продаж квартир в Київській області за $16 тис. І 50 транспортних засобів, що знаходяться на балансі неплатоспроможних банків в його управлінні.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас