Підвищуючи тарифи, Кабмін Гройсмана показує своє лідерство, - Міклош — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підвищуючи тарифи, Кабмін Гройсмана показує своє лідерство, - Міклош

Казна та Політика
4259
Підвищення енерготарифів для українців є прикладом лідерства. Таку думку на брифінгу висловив співголова групи з підтримки реформ в Україні Іван Міклош.
“Найбільша загроза реформ, загроза успішного майбутнього України – це популізм. Популізм не пропонує рішення, популізм тільки хоче використовувати важкі часи для своїх цілей. Не для цілей суспільства. Хочу сказати, що новий уряд, уряд Володимира Гройсмана, мені здається, що там є досить лідерства, власне, для реформ, і треба поліпшити комунікацію. Для мене один приклад цього лідерства, дуже-дуже важливий приклад – це підвищення тарифів на енергію, більше, ніж було потрібно зробити за програмою Міжнародного валютного фонду. Це приклад лідерства, це приклад того, що Україна робить реформи не тому, що МВФ або ЄС або інші інституції хочуть, щоб були реформи. Україна робить реформи для себе, тому що реформи необхідні для кращого майбутнього для українців “, – зазначив Міклош.
Нагадаємо, 27 квітня Кабінет міністрів встановив на своєму засіданні єдину ціну на природний газ для всіх споживачів в розмірі 6 879 тис. грн. З 1 травня це рішення вступило в силу.
За матеріалами:
112
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас