Черновецький хоче восени виграти вибори в Грузії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький хоче восени виграти вибори в Грузії

Світ
1959
Колишній мер Києва, лідер політичного руху «За справедливу Грузію» мільйонер Леонід Черновецький оголосив про набір в свою команду однодумців для участі в парламентських виборах, що пройдуть восени в Грузії.
«Кожен може згодом стати кандидатом в депутати парламенту Грузії, як за пропорційним, так і за мажоритарним списком. Запрошую стати членом моєї команди!», – пише Черновецький на своїй сторінці в Facebook.
При цьому він підкреслює, що шукає людей, яким небайдужа доля країни.
«Робота буде гідно оплачуватися, нам потрібні співробітники у всіх регіонах Грузії, містах і сільській місцевості», – заявляє лідер партії.
За його словами, «роботи вистачить на всіх, кожному буде запропоновано цікаве заняття, то, що буде приносити задоволення: це і збір підписів під нашими законодавчими ініціативами, і робота в офісі та регіональних штабах і багато, багато іншого».
«Надсилайте ваші резюме і вказуйте в ньому, чим би ви хотіли займатися: разом ми зможемо змінити нашу країну на краще!» – Заявляє Л. Черновецький.
Л.Черновецький разом зі своєю сім’єю вже кілька років живе в Грузії. Створивши політичний рух «За щасливу Грузію», управління своїм бізнесом мільйонер передав синові, щоб присвятити себе «повністю благодійництву та політичній діяльності». Своєю головною метою Л.Черновецький заявляє боротьбу з бідністю в країні. У разі перемоги його партії на виборах він, зокрема, має намір потроїти розмір пенсії.
Нагадаємо, Л.Черновецький займав пост київського міського голови в 2006-2012 роках. В кінці 2012 року він заснував інвестиційну компанію Chernovetskyi Investment Group, інвестиційний потенціал якої перевищив $ 750 млн.
Багато експертів і громадські активісти звинувачують Черновецького в тому що він, будучи при владі в Києві, заволодів у великих кількостях незаконним шляхом столичним майном. Зокрема землею.
За останніми оцінками Forbes, Леонід Черновецький потрапив у десятку найбагатших українців зі статками в $ 680 млн.
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас