Китайський магнат оплатив відпочинок в Іспанії для 2,5 тис. своїх співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський магнат оплатив відпочинок в Іспанії для 2,5 тис. своїх співробітників

Світ
1031
Президент китайської корпорації “Тяньши” Лі Цзіньюань привіз на тижневий відпочинок в Іспанію 2,5 тис. працівників своїх підприємств.
На організацію масового тижневого відпочинку для своїх співробітників бізнесмен витратив понад 7 млн євро. Для них зарезервовано 1650 номерів в готелях і зафрахтоване 70 великих автобусів, щоб забезпечити пересування всіх учасників поїздки між містами. Також для їх обслуговування орендовано чотири високошвидкісних поїзда AVA.
Більше 20 рейсів з робочими компанії прибудуть в мадридський аеропорт Барахас в середу, 4 травня. До 8 травня співробітники “Тяньши” залишаться в Мадриді, потім поїдуть до Барселони, де пробудуть до 10 травня.
Програма їх тижневого відпочинку включає ексклюзивні екскурсії по Королівського палацу Мадрида, відвідування базиліки Святого Сімейства в Барселоні і міста Толедо, кориду і шопінг в великих торгових центрах.
Це не перший подібний захід для “Тяньши”. У травні 2015 року Лі Цзіньюань організував чотириденний відпочинок у Франції для 6,4 тис. працівників корпорації, це обійшлося мільярдерові в 33 млн євро.
За матеріалами:
ABCnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас