Новаторське IT-рішення, для миттєвої покупки в розстрочку на всіх інтернет-майданчиках, під назвою "Beyond Broke" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новаторське IT-рішення, для миттєвої покупки в розстрочку на всіх інтернет-майданчиках, під назвою "Beyond Broke"

255
Позаду: мільйонні інвестиції, 60 співробітників, які в різний час працювали над даним рішенням, криза і військові дії в країні, перехід керівництва команди першого проекту Rocket Credit в проект КВІТ від УБКІ і “ПриватБанку”.
Через три роки спроб і помилок, українська команда розробників випустила на ринок новаторське IT-рішення для миттєвої покупки в розстрочку на всіх інтернет-майданчиках, під назвою “Beyond Broke”, яке виявилося дуже ємним та точним, і вже готується підкорити не тільки локальний, а й міжнародний ринок.
Проект не тільки готовий зробити революцію в онлайн-ритейлі в Україні, а й дає право стверджувати, що найближчим часом, світовий ринок онлайн-фінансів абсолютно по-новому розкриє для себе величезний потенціал кредитування покупок в Інтернеті.
Напевно, кожен з нас, стикався в Інтернеті з пропозицією, від якого не хотілося відмовлятися, але ми безсило спостерігали, як пропозиція буквально вислиє з рук. При цьому, відсуваючи навіть думку про онлайн-кредити, адже ніхто не хоче платити захмарні відсотки, і зв’язуватися з кредитною бюрократією.
Довгий час, вітчизняні банківські та фінансові установи просто не знали, що робити з швидкозростаючим онлайн-ринком. І не придумали нічого кращого, ніж перемістити з оффлайн в Інтернет стандартну процедуру кредитування покупки товарів (з підписанням договорів, півгодинними дзвінками, очікуванням рішення і підготовки всіх необхідних документів). За час оформлення такого кредиту можна не тільки змінити рішення, а й розчаруватися в “мінливій” ціні.
Але Beyond Broke зробив неможливе — створив для всього світового онлайн-рітейлу функцію миттєвої покупки товарів і послуг в розстрочку, з використанням тільки банківської карти з кращими кредитними умовами і миттєвою активацією.
Завдяки цьому сервісу, клієнту інтернет-магазинів стає доступна миттєва покупка в кредит (розстрочку) будь-якого товару або послуги, при цьому, тільки швидкість і прозорість оформлення, і головне, відсутність традиційної кредитної тяганини.
З Beyond Broke, вибір при оплаті опції «В кредит», тепер дозволяє за лічені секунди отримати пропозиції відразу від декількох банків, і відразу ж після вибору кращої пропозиції від банку, активувати кредитну лінію на картці.
СЕО Beyond Broke Дмитро Софина — “Ми на базі платіжної системи «Казначей» (наші партнери, які здійснюють операції з банківськими картами при купівлі товарів і послуг в Інтернеті в 52 країнах світу – https://kaznachey.ua) додали функцію вибору оплати “в розстрочку “. Коли клієнт переходить на нашу посадкову сторінку, і вводить короткі персональні дані, ми передаємо запит по протоколам API на банки партнери, а вони, в свою чергу, повідомляють системі чи це їх клієнт, і чи готові вони миттєво надати кредитну лінію на покупку товарів і послуг. Клієнту залишається тільки вибрати банк і перейти на партнерську платіжну систему щоб завершити оплату банківською карткою.
Якщо ж жоден з банків не наважився видати миттєвий кредит, система запропонує ще 2 варіанти:
перший — клієнт замовить кур’єром банківську карту з вже встановленим спеціальним лімітом (так зараз працює Альфа Банк) і завершить покупку за допомогою url-посилання, яке прийде на e-mail;
другий — фінансова компанія, яка надасть миттєвий кредит на будь-яку банківську картку, але відповідно з великим відсотком. “
Геніальність і водночас простота рішення — інтеграція на рівні платіжної системи (кошика) — робить його суперпривабливим як для інтернет-магазинів, так і для банків-партнерів.
З Beyond Broke, банки отримують економію витрат на оформлення кредиту, і найголовніше, потік нових клієнтів з онлайну — тепер банку, для того щоб «з’явитися» в інтернет-магазині (точці продажу), необхідно просто надавати функцію розрахунку картою!
Це може здатися неймовірним, але з Beyond Broke дійсно виграють всі: клієнт, магазин, банки і платіжні системи.
Команда розробників проекту хотіла б відзначити першу банківську установу, яка зуміла реалізувати подібний принцип на своєму боці, хоча і не в повному обсязі — це ПриватБанк з послугою «Оплата частинами». Для проекту Beyond Broke це стало додатковим стимулом.
Команда Beyond Broke сподівається, що реліз відбудеться успішно, і вона незабаром почне свою діяльність в інших країнах світу.
Основним інвестором і партнером, натхненником проекту Beyond Broke є Антон Присяжнюк, більш відомий в правових колах.
Протестуйте рішення на українському сайті компанії вже зараз, де також доступна можливість підключитися до сервісу для банківських установ і великого рітейлу.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас