Француз зажадав від компанії 360 тисяч євро за нудну роботу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Француз зажадав від компанії 360 тисяч євро за нудну роботу

Світ
1260
44-річний парижанин Фредерік Дезнар подав до суду на парфумерну компанію Interparfums за нудну роботу. Він зажадав компенсацію в розмірі 360 тисяч євро, пише “Медуза” з посиланням на The Daily Telegraph.
Дезнар працював в компанії менеджером. Він стверджує, що в 2010-2014 роках керівництво не дозволяло йому виконувати його справжні обов’язки, натомість примушуючи робити саму нудну роботу. Цей період свого життя Дезнар називає кошмаром і “зішестям в пекло”. За його словами, через роботу у нього виник цілий ряд захворювань – епілепсія, виразка, порушення сну і депресія.
“Мені було соромно отримувати гроші за те, що я нічого не роблю”, – заявив Дезнар. Його звільнили в 2014 році, після того як він сім місяців провів на лікарняному.
Адвокат Дезнара стверджує, що начальники його клієнта спеціально змушували його робити нудну роботу, щоб отримати привід звільнити співробітника без компенсації. Юрист компанії заявив, в свою чергу, що раніше Дезнар скаржився на прямо протилежне – що він нібито вигорає на роботі.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас