Гройсман заявив про наміри створити "гарячу лінію" для скарг підприємців на зловживання органів влади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман заявив про наміри створити "гарячу лінію" для скарг підприємців на зловживання органів влади

Казна та Політика
135
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив вивчити можливість створення спеціальної “гарячої лінії” для розгляду скарг від представників малого та середнього бізнесу на органи державної влади, повідомив Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Кабінету міністрів.
“Зараз дуже багато ми чуємо нарікань на те, що податківці, правоохоронці, які контролюють структури” наїжджають “на малий і середній бізнес. І зрозуміло, що їм ніде знайти захист. Тому я думаю, що ми найближчим часом відкриємо окрему телефонну лінію для малого і середнього бізнесу, де люди нам можуть повідомляти, як приходять їх перевіряти, де є зловживання, і ми зможемо дуже швидко реагувати захищати цих підприємців, що дуже важливо. Я думаю, що разом з контактним центром (ми цю ідею – Кабміну) реалізуємо “ , – сказав глава уряду під час візиту в “Урядовий контактний центр” в п’ятницю, 29 квітня.
За його словами, аналітика подібних зловживань буде розміщуватися на сайті Урядового контактного центру або іншому, і уряд буде “жорстко карати” порушників.
“Ми з одного боку будемо боротися з корупціонерами і тими, хто не розуміє, що таке державний інтерес, з іншого боку, ми будемо створювати нову систему, яка не дозволить утискати малий бізнес там, де сьогодні це відбувається”, – сказав прем’єр.
В.Гройсман також обговорив з директором ПАТ “Укртелеком” можливість виділення окремої телефонної лінії для створення такої “гарячої лінії”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас