Команда розробників з Zero Zero Robotics представила складаний дрон (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Команда розробників з Zero Zero Robotics представила складаний дрон (відео)

Технології&Авто
1243
Нещодавно команда розробників з Zero Zero Robotics представила складаний квадрокоптер під назвою Hover Camera. На даний момент компанія отримала від інвесторів фінансування в розмірі $25 мільйонів для масштабного виробництва пристрою.
Hover Camera оснастили 32 ГБ внутрішньої пам’яті, основною 13-мегапіксельною камерою з технологією стабілізації зображення, що дозволяє записувати відео з роздільною здатністю 4К, а також додатковою 3-мегапіксельною камерою.
В зібраному вигляді розміри квадрокоптера не перевищують габаритів VHS-касети, а його вага становить 238 гр. Самокерований дрон Hover Camera поставляється з попередньо встановленими функціями, які включають в себе розпізнавання об’єкта відеозйомки, а також режим проходження за ним, можливість панорамного відеозапису та багато іншого. Hover Camera оснащений знімним акумулятором, ємності якого вистачає на вісім хвилин польоту.
Як зазначають співробітники Zero Zero Robotics, Hover Camera був розроблений таким чином, щоб у користувача, який раніше не мав досвіду запуску безпілотників, не виникло ніяких труднощів з їхнім продуктом.
За словами розробників, дрон з легким складним корпусом підійде любителям екстремального спорту, а також тим користувачам, які хочуть зберегти яскраві і цікаві моменти, зовсім не думаючи про процес управління.
Компанія Zero Zero Robotics планує налагодити випуск Hover Camera вже цього літа. Приблизна вартість пристрою складе близько $600.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас