Захоплення "Либіді": Поліція поділилися подробицями конфлікту (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Захоплення "Либіді": Поліція поділилися подробицями конфлікту (відео)

Кримінал
1714
У середу біля готелю “Либідь” в Києві виконавча служба забезпечувала виконання рішення суду. Правоохоронці здійснювали охорону громадського порядку. Незадоволені громадяни скоїли зіткнення. Найактивніших з них затримали.
Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в м.Києві.
“Близько 10:30 громадяни, незадоволені рішенням суду і діями виконавчої служби, почали перешкоджати проведенню виконавчого провадження. Правоохоронці змушені були втрутитися задля стабілізації ситуації і затримали найбільш активних учасників сутички для з’ясування обставин вчинення протиправних дій”, – йдеться в повідомленні.
Як наголошується, в даний час ситуація стабілізована. Відомості відповідним чином зареєстровані. На місці події працює слідчо-оперативна група.
Відзначимо, навколо готелю “Либідь” з 2009 року триває майновий скандал. Співвласник готелю Мстислав Скоробогатов взяв кредит в банку на 16 млн доларів під заставу готелю і не повернув його. Готель перейшов у власність банку РВС, пов’язаного з нардепом від БПП Русланом Демчаком.
За деякими даними, люди в камуфляжі, які перебували в готелі, пов’язані зі Скоробогатовим. Частина з них раніше були в батальйоні “Айдар”.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас