FedEx розширить операції в сфері електронної комерції, має намір захопити Китай і Японію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FedEx розширить операції в сфері електронної комерції, має намір захопити Китай і Японію

Фондовий ринок
145
Американська FedEx Corp., одна з найбільших в світі компаній експрес-доставки, має намір розширити свої глобальні операції по роботі з компаніями сфери електронної комерції, охопивши Китай і Японію.
У 2014 році FedEx придбала компанію Bongo International, яка надає послуги по міжнародній доставці замовлень з інтернет-магазинів з автоматичним підрахунком витрат, враховуючи конвертацію валютних курсів, митних витрат і витрат на транспортування.
Тепер FedEx проводить ребрендинг Bongo, яка отримає нову назву – FedEx Cross Border.
FedEx Cross Border планує почати надання послуг міжнародного відправлення вантажів китайським і японським компаніям сфери електронної комерції до червня наступного року, заявив віце-президент FedEx Cross Border Чіп Хулл.
Метою цієї послуги є спрощення процесу міжнародної доставки для компаній, які не мають можливості порівнювати транспортні тарифи, а також враховувати одночасно безліч інших чинників.
Деякі з великих рітейлерів мають спеціальні підрозділи, що відповідають за відстеження доставки відправлень, тоді як більш дрібні компанії скаржаться, що випадки зникнення посилок або затягування їх доставки негативно позначається на ставленні споживачів.
“Азія є другим з найбільших регіонів з точки зору експорту в транскордонному просторі, йде на рівних з Європою і зростає більш швидкими темпами”, – зазначив Ч.Хулл.
Інші компанії експрес-доставки також інвестують в операції, що допомагають ритейлерам з міжнародної відправкою вантажів.
Так, найбільша в світі служба експрес-доставки United Parcel Service Inc. придбала компанію i-Parcel одночасно з покупкою FedEx Bongo International.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас