Програма навчилася знаходити п'яні твіти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Програма навчилася знаходити п'яні твіти

Технології&Авто
525
Вчені з університету Рочестера винайшли програму, яка може ідентифікувати п’яних користувачів Twitter. Вона допомагає дізнатися, коли саме людина писала текст в стані алкогольного сп’яніння і де саме вона перебуває.
Для створення алгоритму винахідники аналізували тисячі повідомлень з Нью-Йорка. Вони аналізували, в яких твітах присутні слова про вживання алкоголю і де саме вони відносяться до пияцтва. Зрештою, інформації виявилося достатньо, щоб виявляти, яке саме повідомлення у сервісі мікроблогів написане п’яною людиною.
Зараз програма може з точністю лише 70% знаходити п’яні твіти. Але розробники вдосконалюють алгоритм роботи, і невдовзі отримають всі інструменти для запуску програми точного ідентифікування алкоголіка в соцмережі. Крім того, можна визначити, які саме місця є найпопулярнішими для вживання міцних напоїв.
На цьому вчені з Рочестера зупинятися не планують. Вони взялися за розробку програми, яка точно визначить вік, стать і колір шкіри автора повідомлення. Таким чином, програма зможе по коротенькому тексту надати всю інформацію про людину.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас