Avon скоротить 2,5 тис.робочих місць і переносить штаб-квартиру з США до Британії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Avon скоротить 2,5 тис.робочих місць і переносить штаб-квартиру з США до Британії

Фондовий ринок
428
Американський виробник косметики Avon Products, Inc., що працює на ринку прямих продажів, оголосив про скорочення близько 2,5 тис. робочих місць, або 7% штату, і про перенесення штаб-квартири.
Як говориться в прес-релізі Avon, компанія, заснована близько 130 років тому, збереже реєстрацію в Нью-Йорку, але поступово переведе штаб-квартиру з Великого Яблука в одне з британських міст. У Великобританії Avon працює з 1959 року.
Прес-служба Avon підкреслює, що рішення про переїзд не пов’язане з податковими міркуваннями. Справа в тому, що компанія хоче перенести адміністративні підрозділи ближче до виробничих і іншим департаментам.
Два тижні тому Avon завершила продаж північноамериканського підрозділу фонду прямих інвестицій Cerberus Capital Management в рамках угоди зі складною структурою, яка передбачає грошові вливання в Avon обсягом $ 605 млн.
“Після завершення продажу наші комерційні операції тепер повністю знаходяться за межами США, що дозволяє нам суттєво переглянути модель роботи”, – наводяться в прес-релізі слова CEO Avon Шері Маккой.
За даними The Wall Street Journal, квартальна виручка Avon знижується вже більше чотирьох років поспіль, а акції компанії подешевшали приблизно на 40% за останні 12 місяців.
Avon також оголосила про скорочення витрат на $ 350 млн, включаючи $ 70 млн в 2016 році. Списання, пов’язані зі звільненням працівників, складуть близько $ 60 млн до обліку податків в I кварталі.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас