Microsoft тестує додаток, здатний розблокувати комп'ютер на Windows 10 через Bluetooth — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft тестує додаток, здатний розблокувати комп'ютер на Windows 10 через Bluetooth

Технології&Авто
541
Компанія Microsoft тестує додаток, що дозволяє розблокувати комп’ютер з встановленою операційною системою Windows 10 через Bluetooth.
Повідомлення про це було поширене The Verge.
Один з користувачів Twitter виявив додаток, названий “phone sign-in beta”, який дозволить розблокувати комп’ютер через Bluetooth просто вибравши його зі списку запропонованих.
На даний момент додаток знаходиться на ранній стадії тестування, але, за інформацією видання, він буде доступний тільки для користувачів Windows-смартфонів. Версія для iOS або Android компанією поки що не розробляється.
Windows 10 була представлена компанією в липні 2015 року. Система може бути встановлена як на персональні комп’ютери, так і на мобільні пристрої. Станом на січень кількість користувачів Windows 10 досягло позначки 200 мільйонів. Для порівняння Windows 8 була встановлена на 40 мільйонів пристроїв за перший місяць після анонса, а на те, щоб дістатися до позначки в 100 мільйонів пристроїв, їй знадобилося чотири місяці.
Разом з тим, після офіційного виходу операційної системи почали надходити відомості про те, що Windows 10 передає дані ідентифікації в Microsoft навіть в тому випадку, якщо користувач відключив Bing search і помічника Cortanа і активував налаштування приватності програмного забезпечення. Власники торрент-трекерів почали закривати доступ користувачам операційної системи через те, що Microsoft не тільки збирає інформацію про своїх користувачів, але і залишає за собою право передавати її антипіратським компаніям.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас