На YouTube тепер можна розмити будь-який об'єкт на відео — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На YouTube тепер можна розмити будь-який об'єкт на відео

Технології&Авто
1404
Компанія Google анонсувала запуск функції YouTube, яка може бути дуже корисна людям, які тільки-но завантажили відео в сервіс. Тепер в будь-якому своєму ролику користувач може розмити той чи інший об’єкт – досить обвести його прямокутником або квадратом за допомогою відповідного інструменту. Виділений об’єкт залишатиметься розмитим навіть при русі.
Користувач може змінювати розмір виділеної області, пересувати її і вибирати відрізок в відео, в якому об’єкт повинен бути розмитий. Якщо використовувати кнопку блокування, то розмита область завжди буде залишатися в одному і тому ж місці. Користувач може або відредагувати своє відео на YouTube, або створити його аналог з розмитим об’єктом або об’єктами.
«Інструмент можна використовувати в більшій кількості випадків, проте ми створювали цю функцію з оглядкою на візуальну анонімність», – написала в блозі співробітниця YouTube Аманда Конвей (Amanda Conway). «Ми хотіли дати вам простий спосіб розмивати речі на зразок людей, контактної інформації або фінансових даних без необхідності видаляти або заново завантажувати свій контент».
Варто відзначити, що нова функція ґрунтується на можливості розмивати обличчя, яка з’явилася на YouTube ще в 2012 році. Проте, новий інструмент має куди більшу гнучкість і більш широку спрямованість.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас