Цього року Vodafone почне продавати в Україні брендовані телефони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цього року Vodafone почне продавати в Україні брендовані телефони

Фондовий ринок
1801
Через кілька місяців користувачі одного з найбільших мобільних операторів України зможуть придбати телефони з написом Vodafone, пристосовані для споживання мобільного інтернету.
Цього року стільниковий оператор Vodafone Україна виведе на ринок свої власні брендовані телефони, повідала виданню генеральний директор компанії Ольга Устинова. За її словами, ці термінали будуть пристосовані для споживання великих обсягів мобільного інтернету.
Компанія зараз веде переговори з постачальниками, підсумком яких стане поява на українських прилавках мобільних телефонів Vodafone в різних цінових категоріях.
«Це буде як низький і середній, а також дорогий сегмент, який зможе конкурувати з тими ж iPhones», – зазначила Ольга Устинова.
Відзначимо, що основною перевагою брендованих телефонів з точки зору покупців є більш приваблива вартість за рахунок субсидування їх вартості оператором мобільного зв’язку. Також в світлі цієї заяви можна очікувати появи цікавих контрактних пропозицій, які дозволять оплатити вартість апарату “в розстрочку” за допомогою щомісячних платежів у відповідних тарифах.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас