Річард Бренсон представив новий космічний корабель Virgin Spaceship Unity — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Річард Бренсон представив новий космічний корабель Virgin Spaceship Unity

Технології&Авто
996
Річард Бренсон, засновник компанії Virgin Galactic, представив публіці новий екземпляр приватного космічного корабля SpaceShipTwo на церемонії, яка проходила в Мохаві в Каліфорнії.
Про це повідомляє офіційний сайт компанії. Новий корабель назвали Virgin Spaceship Unity за пропозицією астрофізика Стівена Хокінга. SpaceShipTwo розрахований на екіпаж з двох чоловік і здатний приймати на борт до шести пасажирів. Корабель призначений для суборбітальних польотів на висоті понад 130 кілометрів.
Минула версія SpaceShipTwo зазнала аварії через несанкціоноване переведення хвостового оперення в режим гальмування. Катастрофа призвела до загибелі одного з пілотів. Причиною нештатної ситуації назвали людський фактор. SpaceShipTwo доставляється на висоту в 20 кілометрів за допомогою літака White Knight Two, де відбувається відстиковка, і космічний корабель продовжує самостійний політ.
Після досягнення верхньої точки суборбітальної траєкторії космічний корабель повертається назад, до злітно-посадкової смуги в пустелі Мохаве.
Virgin Galactic – компанія, яка планує організовувати суборбітальні космічні польоти для туристичних, а також науково-дослідних цілей.
Компанія входить до складу конгломерату Virgin Group, який відомий своєю діяльністю в області звукозапису, авіаперевезень і телекомунікацій. Virgin Galactic анонсувала будівництво нового туристичного космічного корабля восени 2015 року.
За матеріалами:
Insurance Online
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас