КрАЗ знизив ціни на автомобілі для інших країн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КрАЗ знизив ціни на автомобілі для інших країн

Фондовий ринок
904
Кременчуцький автозавод знизив ціни на 20% для споживачів країн ближнього і далекого зарубіжжя.
Попереднє зниження цін на свою основну продукцію КрАЗ зробив в листопаді минулого року. Тоді підприємство знизило ціни на вантажівки на 10%.
Про це повідомляє прес-служба ПАТ “АвтоКрАЗ”.
План виробництва на січень виконано, було виготовлено 64 одиниці автомобілів КрАЗ. Це середній показник виробництва січня за останні 5 років. У загальному обсязі виробленої продукції найбільшу кількість – 92%, склали повнопривідні автомобілі-шасі, решта – бортові автомобілі.
У першому місяці поточного року найбільше підприємство працювало над виконанням зовнішньоекономічних контрактів: 81% продукції вироблено на експорт, інші – для споживачів внутрішнього ринку.
Крім автомобільної техніки, Кременчуцький автозавод виробив три причепи. У січні минулого року КрАЗ причепи не випускав.
Також Кременчуцький автозавод наростив виробництво запасних частин. Показник перевищив в 2,1 рази результат аналогічного періоду минулого року.
Нагадаємо, КрАЗ випустить 4-вісний самоскид без капота. Вантажівка буде оснащуватися двигуном з нормами викидів Євро-5. Ця модель буде мати платформу оригінального напівкруглого перетину обсягом в 20 кубометрів з заднім відкидним бортом. Дві передні осі автомобіля – керовані, дві задні – ведучі. Маса автомобіля – 15,5 тонн, повна маса – 41,5 тонн. Завдяки безкапотному компонуванню зменшився градус повороту.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас