В Індії випустять смартфон вартістю сім доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Індії випустять смартфон вартістю сім доларів

Технології&Авто
721
Індійська компанія Ringing Bells анонсувала вихід смартфона, вартість якого становить 500 рупій (близько семи доларів США).
Як повідомляє The Hindu, презентація гаджета відбудеться 17 лютого.
Точні характеристики смартфона, який отримав назву Freedom 251, не називаються, але відомо, що він буде обладнаний дисплеєм діагоналлю 2,4 дюйма з роздільною здатністю 240 на 176 точок, ємність батареї смартфона становили 1450 мАг.
Смартфон також буде обладнаний 0,3 мегапіксельною камерою. Freedom 251 підтримує Bluettoth 4.0, не підтримує 3G і оснащений роз’ємом microUSB.
У конструкції передбачена можливість розширення обсягу вбудованої пам’яті за допомогою microSD карти (до восьми гігабайт) і два слота для SIM-карт.
Середня ціна найдешевших індійських і китайських смартфонів становить 10 доларів США.
Раніше повідомлялося про те, що в Британії випустили комп’ютер вартістю п’ять доларів. Пристрій являє собою плату, на якій встановлений гігагерцовий процесор ARM11 core, 512 мегабайт оперативної пам’яті, роз’єм HDMI, слот для microSD, два роз’єми microUSB для харчування і підключення периферійних пристроїв. Як зазначає видання, процесор новинки могутніший від оригінального на 40%.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас