Компанія Mobify, яка купила український стартап Jeapie, отримала $ 10 млн інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Mobify, яка купила український стартап Jeapie, отримала $ 10 млн інвестицій

Фондовий ринок
398
Канадська компанія Mobify, яка займається рішеннями в області мобільного e-commerce, отримала $ 10 млн інвестицій від фонду Acton Capital Partners.
Про це повідомив CEO Mobify Ігор Фалецький.
Компанія також оголосила про те, що до ради директорів приєдналися нові учасники. Це Ханнес Блюм з Acton, який сім років був віце-президентом Amazon і заснував компанію AbeBooks, яку купив Amazon, а також Марк Орган, засновник компаній Eloqua & Influtive, один з авторів ідеї «автоматизації маркетингу».
Залучені кошти компанія збирається пустити на прискорення розробки платформи для mobile customer engagement і розширення продажів і маркетингу.
Mobify зараз відома на українському ринку перш за все як покупець українського стартапу – розробника рішень для мобільного маркетингу Jeapie. Як повідомив редакції співзасновник стартапу Олександр Михайленко, інтеграція продукту Jeapie в платформу Mobify вже завершена.
«Наші колеги з головного офісу високо оцінили те, як далеко ми змогли зайти в плані продукту в умовах мінімального бюджету і стислих термінів. Ми з керівництвом вирішили цю нашу сильну сторону розвивати і далі – перетворити наш український офіс в стартап-лабораторію всередині компанії », – розповідає він. Зараз київський офіс Jeapie робить дослідження і створює прототипи, які центральний офіс потім переводить в розробку.
«Ми працюємо над проектами в нових нішах conversational commerce, artifical intelligence, business messaging, Apple TV apps і вже починаємо шукати талановитих розробників, яким подобається «гратися» з такими новинками», – розповідає Олександр.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас