ЄС виступив зі зверненням до України, висунувши вимоги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС виступив зі зверненням до України, висунувши вимоги

Казна та Політика
4873
Представництво Європейського Союзу в Україні закликає владу України забезпечити прозорість відбору керівників державних підприємств та їх фінансової звітності.
Про це йдеться в заяві представництва ЄС за згодою з керівниками дипломатичних місії держав-членів ЄС в Україні.
“Економічне і соціальне відродження України вимагає подальшого поліпшення умов ведення бізнесу, а також невтомної підтримки громадянами реформ, початих урядом … Одним з головних пріоритетів в цьому відношенні є прозорість відбору і призначення керівників державних підприємств та їх фінансової звітності”, – сказано в ньому .
У заяві говориться, що також необхідно забезпечити прозорість кроків по приватизації або ліквідації деяких таких підприємств відповідно до програми макроекономічної і фінансової стабілізації, узгодженої з міжнародними фінансовими організаціями.
На думку ЄС, політичному керівництву України слід відкласти в сторону розбіжності і спільно зосередиться на подальшому виконанні плану реформ.
Нагадаємо, представництво Європейського Союзу в Україні закликає політичне керівництво України об’єднатися і продемонструвати переконливі результати в боротьбі з корупцією.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас