Топ-10 приватних банків до кінця 2016 подасть плани зниження кредитування пов'язаних осіб, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-10 приватних банків до кінця 2016 подасть плани зниження кредитування пов'язаних осіб, - ЗМІ

Кредит&Депозит
1003
10 найбільших приватних банків до кінця грудня 2016 року подадуть свої плани зниження кредитування пов’язаних осіб на суму перевищення лімітів згідно з остаточним списком Національного банку України (НБУ). Про це йдеться в оновленому у січні 2016 року проекті Меморандуму про економічну та фінансову політику, який має редакція РБК-Україна.
Плани будуть проаналізовані на предмет їх затвердження керівництвом та членами наглядових рад банків, включення в них конкретних квартальних цільових показників, розроблених на основі графіків погашення первинних кредитів.
До кінця грудня також буде завершено аналіз пов’язаних сторін інших 100 банків. Аналіз перших 10 банків з цієї групи має закінчитися вже до кінця квітня поточного року. До кінця березня, на підставі основні результати останнього аналізу пов’язаних з банками осіб, буде допрацьована нормативно-правова база для усунення прогалин, які залишилися і можуть в кінцевому рахунку використовуватися банками для того, щоб обходити ліміти кредитування.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас