Порошенко - ворогам і опонентам: Не дочекаєтесь, Україна не припиняє співпрацю з МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко - ворогам і опонентам: Не дочекаєтесь, Україна не припиняє співпрацю з МВФ

Казна та Політика
3515
Україна не припинить програму реформ, схвалену ключовим кредитором України – Міжнародним валютним фондом у березні 2015 року, заявив президент України Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку.
«Я хочу сказати нашим ворогам і опонентам. Ті, хто сподівався, що програма фінансування і програма нашої співпраці з МВФ припинена, – не дочекаєтеся. Навпаки – ми обговорили те, що потрібно ухвалити найближчим часом », – цитує Порошенка прес-служба глави держави.
За словами президента, серед кроків, які необхідно здійснити Україні найближчим часом, прийняття ряду законопроектів так званого безвізового пакета і виконання положень Меморандуму співробітництва з МВФ.
“Раджу, щоб уряд і Верховна Рада сконцентрувалися на прискоренні впровадження ефективного корпоративного управління найбільших підприємств України, продовжили реалізацію і імплементацію програми корпоративного управління НАК“Нафтогаз”. У перший же пленарний тиждень прохання, щоб ми сконцентрувалися і проголосували законодавство про приватизацію, і закони про безвізовий режим “, – підкреслив Глава держави.
Він висловив надію, що до кінця поточного тижня отримає всі законопроекти від уряду і зазначив, що парламент повинен розглянути їх як невідкладні.
За словами П.Порошенка, це будуть зміни в закон про призначення антикорупційного прокурора, які повністю узгоджені з МВФ і опрацьовані урядом, питання роботи Національного агентства з питань запобігання корупції, питання спецконфіската.
Глава держави також закликав народних обранців не тільки на словах декларувати підтримку проєвропейського спрямування країни, а й підтримувати його діями.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас