У Twitter з'явилася можливість відображати твіти за популярністю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Twitter з'явилася можливість відображати твіти за популярністю

Технології&Авто
299
Соціальна мережа Twitter анонсувала в блозі нові можливості своєї стрічки. Тепер там з’явилася функція ранжирування твітів за популярністю (майже як в Facebook). Популярні пропущені твіти будуть з’являтися поверх всіх інших, і лише потім буде йти стандартний набір повідомлень в зворотному хронологічному порядку.
У компанії стверджують, що ця функція буде корисна користувачам, які підписані на сотні, а то й тисячі акаунтів. «Ви заходите в Twitter і відчуваєте, що пропустили важливі повідомлення? Сьогодні ми представляємо нову функцію, яка дозволить вам не пропустити найкращі твіти від людей, на яких ви підписані! »- Йдеться в повідомленні компанії.
Новий спосіб ранжирування буде підбирати найважливіші і популярні твіти та демонструвати їх поверх всіх інших твітів, які як і раніше будуть відображатися в зворотному хронологічному порядку. Опція не буде активована за замовчуванням, її можна активувати в налаштування облікового запису, у вкладці «Контент». Для цього треба буде поставити галочку під пунктом «Show me the best tweets».
Відзначимо, що дана функціональність вже реалізована в мобільному додатку Twitter. Компанія стверджує, що користувачі, які користуються соціальною мережею з таким алгоритмом ранжирування стрічки, ретвіти і лайкають твіти активніше.
На даний момент нова функція доступна не всім, однак буде розгорнута глобально протягом найближчих тижнів.
Нещодавно Twitter анонсував зміни в алгоритмі ранжирування стрічки і плани відмовитися від стандартного зворотного хронологічного порядку. Це призвело до обурення користувачів і навіть початку кампанії (в Twitter) по бойкоту Twitter. Передбачалося, що зміни алгоритму торкнуться всієї стрічки, проте, як виявилося, зміни вилилися лише в формування нової функції.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас