У 1Password для Android тепер можна використовувати відбиток пальця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 1Password для Android тепер можна використовувати відбиток пальця

Технології&Авто
439
Менеджер паролів 1Password, що забезпечує безпеку даних користувача на різних сайтах, отримав важливе оновлення, якого чекали дуже багато. Версія програми для Android тепер підтримує вхід за допомогою сканера відбитків пальців. Більш того, тепер додаток 1Password має дійсний дизайн.
Кожна людина, що використовує 1Password на мобільних пристроях, знає, чому підтримка сканера відбитків пальців – дуже важлива функція: вона замінює необхідність вводити довгий майстер-пароль. Функція працює тільки на пристроях на базі Android Marshmallow. На більш ранніх версіях операційної системи із стороннім ПЗ для розпізнавання відбитків пальців ця можливість може не працювати.
1Password для Android було оновлено до версії 6.0 і вже доступний для завантаження в Google Play. Також в додатку з’явилася можливість ділитися паролями з групами колег.
Нагадаємо, що 1Password призначене для автоматичного генерування сильних паролів для кожного нового сервісу, в який входить користувач, що дозволяє убезпечити інформацію в інших сервісах при втраті або розкраданні одного пароля.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас