Швейцарський UBS заморозив зарплати інвестбанкірам, - Bloomberg — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарський UBS заморозив зарплати інвестбанкірам, - Bloomberg

Фондовий ринок
295
Швейцарський банк UBS заморозив зарплати співробітників відділу інвестиційно-банківських послуг як мінімум до другого кварталу року. Навіть ті банкіри і трейдери, які отримали підвищення по службі, поки не відчують обіцяне їм зростання зарплати.
В цілому, в відділі інвестбанкинга працює 5,2 тис. співробітників, включаючи персонал в Нью-Йорку, Лондоні, Гонконзі і Цюріху. Таким чином, UBS приєднався до ряду інших банків, що скоротили виплати в цьому році, повідомляє Bloomberg з посиланням на інформоване джерело.
Так, швейцарський Credit Suisse і німецький Deutsche Bank урізали бонуси через великі збитки, а британські Barclays і HSBC заморозили зарплати і перестали наймати нових співробітників в рамках скорочення витрат.
З одного боку, річний прибуток UBS зріс на 79% і досяг 6,2 млрд швейцарських франків, що є найкращим результатом кредитної установи за 5 років.
З іншого, в четвертому кварталі минулого року заможні клієнти вивели з UBS майже 3,5 млрд франків, через що підрозділ з управління активами заможних клієнтів втратив 47% прибутку до оподаткування, а відділ угод з цінними паперами – 63%.
Що стосується річних бонусів, то в 2015-му вони впали незначно, щоб банк міг залишатися конкурентоспроможними в порівнянні з іншими глобальними кредитними установами.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас