ЄС виділить 3,3 млн євро на співпрацю України і Білорусі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС виділить 3,3 млн євро на співпрацю України і Білорусі

Казна та Політика
260
Європейський союз має намір виділити 3,3 млн євро за програмою співпраці “Білорусь-Україна” на спільні транскордонні проекти цих країн.
Як повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації, на прес-конференції керівник адміністратора програми “Білорусь-Україна” Ерк Ройлоффс і керівник групи експертів програми територіального співробітництва “Білорусь-Україна” Олексій Секарев розповіли про умови конкурсу, вимоги до учасників і вже реалізованих з допомогою Євросоюзу проектах.
“Загальний бюджет програми “Білорусь-Україна” становить 3,3 млн євро. Нею охоплена Чернігівська, Київська, Житомирська, Рівненська і Волинська області, а також Гомельська і Брестська області Білорусі. В рамках програми будуть фінансуватися транскордонні проекти, які будуть здійснюватися спільно представниками обох країн і будуть спрямовані на підтримку середнього та малого бізнесу, підвищення туристичної та інвестиційної привабливості регіону; нарощування людського капіталу, захисту навколишнього середовища та обміну екологічною інформацією”, – йдеться в повідомленні.
Участь в програмі “Білорусь-Україна” можуть взяти представники органів влади та самоврядування, а також громадські організації.
Бюджет одного проекту може скласти від 60 до 250 тис. євро.
Пропозиції в рамках програми будуть прийматися до 19 квітня 2016 року.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас