Пивоварський за зарплату держслужбовців не менше 25 тис. гривень на місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пивоварський за зарплату держслужбовців не менше 25 тис. гривень на місяць

Казна та Політика
2635
Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський вважає, що середня заробітна плата державних службовців, зокрема співробітників міністерства, повинна бути не менше 25 тис. гривень на місяць.
Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.
“Середня зарплата, то, що є консенсусом, коли я розмовляв з багатьма міністрами, середня зарплата без міністра і без заступників міністра повинна бути мінімум 25 тис. гривень на місяць плюс соціальний пакет, повинна бути страховка медична”, – сказав Пивоварський.
Він підкреслив, що одним з ключових умов продовження його роботи на посаді міністра є підняття рівня зарплат для держслужбовців.
При цьому Пивоварський зазначив, що робота реформаторів і борців з корупцією несе певні ризики.
“Коли я забираю від якоїсь конкретної людини 1 млрд або 2 млрд гривень або від компанії якоїсь відриваю 4 млрд гривень – у мене ризик є, коли я це роблю у мене один охоронець додається, це не дуже приємне життя”, – сказав міністр.
Він також наголосив на важливості підтримки Верховною Радою реформаторських ініціатив уряду.
Нагадаємо, 4 лютого Пивоварський відкликав свою заяву про відставку, яку подав у грудні, назвавши умовами його подальшого перебування на посаді забезпечення гідної зарплати держслужбовцям і публічні, прозорі державні закупівлі.
За матеріалами:
ICTV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас