З проїзним на літаку: У США запущено сервіс безлімітних перельотів всередині країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З проїзним на літаку: У США запущено сервіс безлімітних перельотів всередині країни

Світ
884
Компанія OneGo запустила сервіс безлімітних проїзних на перельоти всередині США.
Пасажир може вибрати тарифний план, який дозволяє необмежено літати по всій країні, або регіональний тариф, який покриває маршрути на сході, центрі або заході США.
Найдорожчий пакет включає понад 700 маршрутів по США і 76 міст і коштує $ 2 950 в місяць. Регіональний проїзний для сходу обійдеться в $ 2 300, для центру – в $ 1 950, для заходу – в $ 1 500 на місяць. Одноразова плата за підключення становить $ 495.
Оформлення квитків можливо на Alaska Airlines, American Airlines, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines, Virgin America, які покривають більшу частину США.
Одночасно можна оформити не більше 4 бронювань. Замовлення квитка можна зробити не пізніше ніж за 7 днів до вильоту для дат, що знаходяться в рамках дії обраного пакета. У разі якщо пасажир вирішить скасувати або змінити бронювання протягом 24 годин після його створення, штрафи не стягуються.
При зміні або скасуванню за 7 днів до вильоту штраф становить $ 100, якщо пасажир скасовує або змінює квиток менш ніж за 7 днів до вильоту або не є на рейс, сума штрафу становить $ 200.
У OneGo обіцяють надалі запропонувати пакети послуг, які дозволять за додаткову плату бронювати квитки за 6 годин до вильоту або змінювати дату вильоту / скасовувати квитки без штрафів, а також мати в профілі більше 4 діючих бронювань.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас