Через Viber можна буде здійснювати платежі по Western Union — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через Viber можна буде здійснювати платежі по Western Union

Фінтех і Картки
907
Платіжна компанія Western Union уклала угоду з мобільним додатком Viber про надання фінансових послуг, щоб користувачі Viber змогли здійснювати грошові перекази по всьому світу.
Перша оновлена версія програми на базі API-платформи WU Connect стане доступна жителям США, які через Viber зможуть відправляти не більше 499 доларів за раз в більш, ніж 200 країн світу, де одержувач зможе забрати готівку в 500 тис. точках Western Union.
Здійснювати платежі можна, не виходячи з програми – шляхом вибору номера телефону одержувача коштів. Крім того, розробники обіцяють надійні технології з обміну валют та управління даними, а також дотримання законодавства з боротьби з відмиванням грошей.
«Наші користувачі вже використовують Viber, щоб залишатися на зв’язку з друзями і сім’єю в будь-якій точці світу, тому можливість посилати гроші своїм рідним – природний крок у нашому розвитку», – зазначив операційний директор Майкл Шміло.
Viber – додаток VoIP (інтернет-телефон). Дозволяє робити безкоштовні дзвінки через Wi-Fi і мобільний інтернет (оплата тільки трафіку) між смартфонами з встановленим Viber, а також надсилати текстові повідомлення, картинки, відео та звукові повідомлення.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас