Третина онлайн-транзакцій у світі - з мобільного — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Третина онлайн-транзакцій у світі - з мобільного

Фінтех і Картки
193
Глобальний провайдер платіжних технологій Adyen опублікував звіт про ситуацію на ринку мобільних платежів за четвертий квартал 2015 року.
В останні три місяці року частка мобільних платежів вперше склала 1/3 серед усіх онлайн-розрахунків (34%). Кварталом раніше цей показник ледь перевищував 30%.
Азія
Поширення тренда мобільних платежів відбувається в основному завдяки азіатським країнам. Популярністю користуються такі платіжні системи, як JCB, UnionPay і Alipay. При цьому на частку японської JCB припадає найбільше мобільних платежів серед інших проаналізованих методів.
54% платежів в японській платіжній системі відбуваються з мобільного. Частка мобільних транзакцій в китайських UnionPay і Alipay становить 44% і 31% відповідно.
Європа
У Великобританії 49% онлайн-транзакцій здійснюється з мобільних пристроїв. При цьому 34% припадає на частку смартфонів, а решта 15% – планшетів.
Також популярні мобільні платежі в Нідерландах і Швеції.
Голландська система iDEAL обробляє 49% мобільних платежів. У Open Invoice (Німеччина і Скандинавія) 47% транзакцій – мобільні, в бельгійській Bancontact – 39%, а загальноєвропейської SEPA – 22%.
У четвертому кварталі минулого року смартфони вперше обігнали планшети за показниками онлайн-транзакцій.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас