Фонд з ОАЕ оголосив про початок раунду інвестування: Українські стартапи можуть отримати до $3 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд з ОАЕ оголосив про початок раунду інвестування: Українські стартапи можуть отримати до $3 млн

Фондовий ринок
771
Фонд FasterCapital, який нещодавно запустив інкубаційну програму в Україні, оголосив про старт глобального інвестиційного раунду. Він розпочався 18 січня і завершиться 19 лютого 2016.
Стартапи з України також можуть подавати заявки на інвестиції через сайт. Фонд цікавиться тільки стартапами у сфері IT.
Про загальний розмір раунду не повідомляється, але відомі суми, які фонд готовий вкладати в проекти. «Виділеного фонду тільки під Україну немає. Є ліміти під один проект в Україні. Це від $5000 до $3 млн на раунд. Відсоток фінансування проекту – від 25% до 75% від загальної суми раунду», – повідомив глава українського представництва Сергій Андрійчук.
Особливістю роботи фонду є те, що інвестиції можна пускати тільки на прямі витрати, пов’язані з технічною розробкою за кошторисом, а також на маркетинг-активність. Покривати поточні операційні витрати FasterCapital не готовий.
Нагадаємо, раніше берлінський венчурний фонд Paua Ventures закрив перший раунд пошуку фінансування у розмірі $ 45 млн і розширює географію роботи. Головний фокус фонду – SaaS- і PaaS-стартапи, в тому числі у Східній Європі і, зокрема, в Україні.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас