Гонтарєва поставила цілі Нацкомфінпослуг і НКЦПФР на 2016 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарєва поставила цілі Нацкомфінпослуг і НКЦПФР на 2016 рік

Фондовий ринок
797
Пройшло перше в цьому році засідання Цільової команди реформ фінансового сектора (ЦКР) за участю голови НБУ Валерії Гонтарєвої (в 2015 році було 13 засідань ЦКР).
Представники Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку розповіли про плани на 2016 рік.
У той же час глава НБУ Валерія Гонтарєва підкреслила, що “пріоритетом обох комісій на 2016 рік має стати очищення ринку і досягнення його прозорості”. “Національний банк вже пройшов цей шлях, тому готовий надавати всебічну допомогу як в очищенні ринку, так і виявленні реальних власників фінансових компаній”, – сказала вона.
Валерія Гонтарєва та її заступник Владислав Рашкован поділилися досвідом Національного банку по очищенню банківського сектора і ще раз окреслили основні етапи реформування банківського ринку, у тому числі плани щодо підвищення кооперації та обміну досвідом та інформацією між регуляторами з реалізації консолідованого нагляду на фінансовому ринку.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас