Apple спростувала новини про розробку програми для переходу з iOS на Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple спростувала новини про розробку програми для переходу з iOS на Android

Технології&Авто
246
Не встигли користувачі всерйоз сприймати інформацію про те, що Apple планує випустити інструмент для полегшення переходу з iOS на Android, як компанія поспішила цей слух спростувати.
«У цій заяві немає ні слова правди, – зазначила прес-секретар Apple Труді Мюллер (Trudy Muller). – Навпаки, ми повністю зосереджені на тому, щоб забезпечити користувачам комфортний перехід з Android на iOS, і це у нас виходить чудово».
Нагадаємо, що інформація про розробку в Купертіно спеціального додатка, яке полегшить користувачам перехід з iOS на Android, з’явилася зовсім недавно. Повідомлялося, що Apple змушена піти на такий крок під тиском Європейського суду і антимонопольних органів ЄС, які порахували відсутність комфортного механізму переходу на іншу платформу порушенням антимонопольного законодавства.
Заяву нібито обізнаних джерел було прийнято з неприхованим захопленням особливо тією частиною інтернет-спільноти, яка поміняла iPhone на Android-смартфони.
У Купертіно зайняті розробкою «дзеркального» заявленому інструменту під назвою Move to iOS, який допомагає швидше перейти на використання смартфонів від Apple. Додаток з’явився восени минулого року і спочатку була зустрінута не дуже добре. Власники Android-смартфонів всіляко намагалися знизити рейтинг додатку, використовуючи вбудовану в Google Play систему оцінок. Проте в Apple не відмовилися від своєї ідеї і продовжили вдосконалювати механізм його роботи.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас