Samsung створює власний полігон для тестування робомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung створює власний полігон для тестування робомобілів

Технології&Авто
188
Компанія Samsung, за повідомленнями джерел мережі, має намір сформувати власний майданчик для тестування передових автомобільних технологій самоврядування.
Відомо, що полігон не створюватиме з чистого аркуша. Замість цього, Samsung переобладнає гоночну трасу Speedway, що входить у склад курорту Еверленд (Everland) – парку розваг, що знаходиться в місті Йон’ін (передмістя Сеула, Південна Корея). Еверленд є найбільшим розважальним комплексом у Південній Кореї. Він належить компанії Samsung Everland, що входить до групи Samsung.
Наголошується, що різні ділянки траси Speedway будуть обладнані спеціальним чином для тестування автопілота в різних дорожніх ситуаціях, погодних умовах і ін. Зокрема, з’являться перехрестя, пішохідні переходи, складні розв’язки і інші елементи типової міської інфраструктури.
Полігон буде використовуватися для тестування бортових камер, радарів і датчиків, супутнього програмного забезпечення і комунікаційних систем.
Відзначимо, що торік унікальний полігон для випробувань робомобілів з’явився в Сполучених Штатах. Майданчик Mcity являє собою якусь подобу міста, що займає площу близько 130 000 м2. Тут є вулиці з перехрестями, дорожніми знаками і світлофорами, швидкісна дорога, ділянки з кільцевим і одностороннім рухом та ін. Уздовж вулиць розтягнулися декорації фасадів будинків, повсюдно зустрічаються макети велосипедистів і пішоходів, які намагаються перейти дорогу. Полігон призначений для ретельного всебічного випробування роботизованих автомобілів і технологій міжмашинної взаємодії.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас