UBS вірить у Китай - банк подвоїть персонал в китайському офісі протягом 5 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UBS вірить у Китай - банк подвоїть персонал в китайському офісі протягом 5 років

Фондовий ринок
156
Протягом найближчих 5 років швейцарський банк UBS подвоїть персонал у своєму китайському офісі, додавши близько 600 нових співробітників. Про це головний виконавчий директор банку Серджіо Ермотті повідомив агентству Bloomberg.
Збільшення кількості персоналу торкнуться такі відділи, як управління капіталом, інвестиції, угоди з акціями та активами з фіксованим доходом, управління активами, а також бек-офіс.
«Не тільки Китай зіткнувся з проблемами. Однак нинішні часи сприятливі для того, щоб будувати плани на майбутнє, тому ми починаємо здійснювати наш стратегічний план », – заявив банкір, додавши, що період високої волатильності фінансових ринків Китаю є сприятливим для розвитку операцій UBS.
Деякі британські банки, включаючи Barclays і Standard Chartered, навпаки, скорочують свою присутність в Китаї. Однак для UBS китайський бізнес торік був досить успішним – комісійні доходи за супровід угод у порівнянні з 2014 роком зросли на 42% до 81 млн доларів США. Крім того, в 2015 році UBS став лідером китайського ринку інвестиційних послуг.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас