Один з найбільших мобільних операторів Європи планує запустити мобільний банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Один з найбільших мобільних операторів Європи планує запустити мобільний банк

Фінтех і Картки
1147
Телекомунікаційна компанія Orange планує розширити свою фінансову діяльність шляхом придбання 65% акцій французького банку Groupama Banque з подальшим наміром відкрити власний мобільний банк.
Запуск Orange Bank планується на початок 2017 року у Франції, а потім – в Іспанії та Бельгії. Мобільний банк надасть такі стандартні послуги, як ощадні рахунки, кредити, страхові послуги.
Частка в Groupama Banque дозволить мобільному оператору отримати вигоду від існуючої операційної інфраструктури та розширеної географії присутності банку. За словами генерального директора Orange Стефана Річарда, мобільний оператор планує до 2018 року збільшити свій дохід від фінансової діяльності до 400 мільйонів євро.
Orange вийшов на ринок фінансових послуг ще раніше, запустивши свій мобільний гаманець Orange Money на Близькому Сході і в Африці, а також представивши недавно сервіс Orange Finanse в Польщі.
“Ми разом з Orange працюємо над Банком 4.0 – як тільки ви скористаєтеся ним, то більше не зможете обходитися без нього”, – заявив генеральний директор банку Groupama. За його словами, компанії об’єднують сили, щоб створити передову інноваційну технологію у фінансовому секторі.
За матеріалами:
Financial Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас