"Розумне" ліжко може давати рекомендації щодо поліпшення сну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Розумне" ліжко може давати рекомендації щодо поліпшення сну

Технології&Авто
764
Всі ми звикли до “розумної” побутової техніки та навіть предметів одягу, але компанія Sleep Number пішла ще далі і зайнялася виробництвом смарт-ліжок.
Представлена раніше лінійка SleepIQ здатна відстежувати стан людини під час сну і управляється за допомогою пульта дистанційного керування. На виставці CES 2016 була представлена нова модель ліжка під назвою It, яка також здатна відстежувати стан користувача під час сну, а також регулювати рівень твердості для максимального комфорту.
Ліжко обладнане біометричними датчиками, які вимірюють серцевий ритм, дихання, рух та інші показники, щоб надати поради щодо поліпшення якості сну.
Отримані з ліжка дані можна буде також передавати за допомогою Sleep IQ API в інші додатки стеження за здоров’ям, щоб користувач отримував додаткові поради щодо поліпшення якості сну. Наприклад, якщо у вас вранці зустріч, то ви отримаєте повідомлення, що сьогодні краще раніше лягти спати. Виробник обіцяє випустити Sleep IQ API для всіх ліжок SleepIQ в 2016 році.
Як і інші продукти компанії, It буде отримувати оновлення програмного забезпечення з новими функціями. Ліжко буде доступне пізніше цього року за ціною близько $ 1000 в шести різних розмірах.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас